Nuk mund të besoni se çfarë sëmundje parandalon kjo pije magjike!

625

Kjo pije është kombinim i pemëve dhe perimeve, që krijojnë një lëng të mbushur me vitamina, e të cilat e mundësojnë funksionimin e duhur të trupit.

Disa nga përfitimet shëndetësore që i sjell kjo pije janë:– Parandalon shpërndarjen e qelizave të kancerit– Përmirëson funksionimin e mushkërive– Parandalon shtypjen e lartë të gjakut dhe sulmet në zemër– Përmirëson sistemin e imunitetit– Përmirëson shikimin– Ndihmon në shtendosjen e muskujve pas ushtrimeve– Heq toksinat nga trupi– I lehtëson dhimbjet e menstruacioneve.Përbërësit: Një patate– Një karotë
– Një mollë– Lëng limoniFillimisht i pastroni me ujë tërësisht të gjithë përbërësit dhe pa i qëruar i preni mirë.

I vendosni në përzierës dhe i përzieni ndërkohë që shtoni lëngun e limonit për të përmirësuar shijen.
Këtë pije gjithmonë e përdorni të freskët dhe në mëngjes kur e keni stomakun e zbrazët, ose një orë pas mëngjesit.
Sidoqoftë, për rezultate më të mira mund ta përdorni dy herë në ditë, në mëngjes dhe rreth orës pesë pasdite.Vlen të ceket se kjo pije nuk ka efekte të këqija anësore, është e mbushur me vitamina dhe ju ndihmon në humbjen e peshës në mënyrë të shëndetshme.


Na ndiqni ne: