Hiqini gurët nga veshka pa shkuar tek mjeku

721

Gurët në veshka formojnë substance të caktuara në urinën e një personi që bëhen shumë të përqendruara. Kjo rezulton në mineralet dhe në substancat e tjera në urinën e tyre duke u kristalizuar mbi sipërfaqet e brendshme të veshkave. Kristalet mund të kombinohen për të formuar gurë të fortë. Normalisht urina përmban substance kimike që pengojnë formimin e kristaleve.

Ju mund të keni gurë në veshka dhe të mos të dini që I keni fare. Pjesa më e madhe e gurëve të vegjël të veshkave kalojnë nëpërmjet ureterit (tubat që lidhin veshkat me fshikëzën) në fshikëz pa shkaktuar problem. Megjithatë nëse ju kaloni një gur të madh veshkash ju do të viheni në dijeni për këtë pasi ju do të keni dhimbje madje shpesh dhimbje torturuese.

Për të shpëtuar nga komplikacionet e mëtejme dhe dhimbjet e forta që shkaktojnë gurët në veshka provoni këtë metodë natyrale efektive.

Një grusht majdanoz

Ujë të pastër.

Përgatitja:

Vendosni majdanozin në një tenxhere që keni mbushur tashmë me ujë. Vendosni tenxheren në sobë dhe lëreni të ziejë uji bashkë me majdanozin për 10 minuta. Fikni sobën dhe lerëni të ftohet në temperaturën e dhomës , siguroheni që tenxherja të jetë e mbuluar mirë.

Pasi lëngu të jetë ftohur vendosni në një shishe qelqi dhe mbajeni në frigorifer. Pijeni të ftohtë këtë ilaç çdo ditë. Ju do të vini re disa ndryshime në urinën tuaj Brenda pak ditësh. Ajo tregon një proces të spastrimit Brenda trupit në të cilën veshkat lirojnë toksina e dëmshme.

Kujdes : para përdorimit të kësaj recete duhet të konsultoheni me një specialist.

Pini shumë lëngje të shëndetshme dhe ujë gjatë gjithë ditës për të siguruar funksionimin optimal të veshkave.

Mollë , limon dhe shalqi janë disa nga frutat të cilat lehtësojnë procesin e veshkave. Vaji I ullirit rrit eliminimin e gurëve në veshka, kështu që mund ta shtoni atë në dietën tuaj.


Na ndiqni ne: