Bashkëshortja e tij shkon për të lindur, por më pas infermierja i jep lajmin se dhe ‘gruaja tjetër’ lindi gjithashtu!

447

Kjo histori e mrekullueshme ka ndodhur në vitin 2016: Ndërsa Katie ishte duke u përgatitur per te sjelle vajzen e saj ne kete bote, Corey, motra e Katie, ishte gjithashtu shtatzënë në atë kohë me një vajzë.

Ajo dhe bashkëshorti i saj qendronin prane motrës së saj, per te fotografuar momentin e ardhjes ne jete te vogelushes.

Megjithatë, kur Katie hyri ne salle, ndodhi dicka e papritur: Kori iu desh te hynte ne salle gjithashtu.Obstetri i cili ishte i pranishëm mori vendimin qe te kryente seksionin C per Corey.

Infermierja tha se kurrë nuk kishte parë dy motra në një situatë të tillë me pare,ky ishte nje rast i vecante.
Kushërinjtë u quajtën Indie dhe Ryatt dhe ky spital ishte epiqendra për fillimin e marrëdhënies së tyre të përjetshme. Për fat të mirë ,Travis qendroi aty,duke regjistruar cdo moment,dhe duke i lejuar shikuesit të kënaqen me këtë ngjarje magjike.