Tmerr me familjën Shqiptare qe jeton ne SHBA, i dëbuan pas 30 vitesh vetëm sepse ata…

399

Pesëdhjetëvjeçarja Zahrija Puroviq, është kthyer të enjten në Malin e Zi nga Amerika, jo me dëshirën e saj, pasi u dëbua, ajo kishte qëndruar dhe punuar për 30 vjet në SHBA, ku ajo lindi dhe rriti tre fëmijë, punoi dhe pagoi taksat për shtetin.

“Ajo nuk ka asnjë dosje penale… asaj iu mohua azili shumë vite më parë. Rasti i saj aktualisht është në pritje përpara Gjykatës së Apelit të SHBA për Qarkun e Gjashtë.” tha avokati.