Lamtumirë implante dentare, rritini dhëmbët tuaj vetëm për 9 javë!

400

Implantet dentare mund të zëvendësohen me këtë teknikë të re.

Ajo e bën më të lehtë dhe shumë të dobishëm për të gjithë ata që kërkojnë një zgjidhje të përkryer për të plotësuar boshllëkun, kur heqin një dhëmb.Dentistët dhe laborantët dentarë bërë disa kërkime dhe zbulime të pabesueshme në teknologjinë e implanteve dentare që tejkalon implantet klasike dhe protezat.Sipas këtyre ekspertëve.

Këto gjetje dhe zhvillime do t’u japin njerëzve mundësinë për të rritur dhëmbë të reja dhe të vërtetë në zgavrën e gojës.Studiuesi kryesor Dr. Jeremy Mao i Universitetit ‘Columbia’, ndërtoi një mbajtëse për dhëmbët që përmban qelizat embrionale në trup, duke ndihmuar rigjenerimin e dhëmbëve, duke përdorur vetëm ADN e tyre. Kjo është një teknologji moderne që ofron një të ardhme të ndritur për kujdesin dentar.