HARROJENI REUMËN DHE ISHIASIN: Bëni vetë çajin më të fuqishëm diuretik dhe shpëto! RECETA

470

Mështekna është një ndër bimët me ndikim të fuqishëm. Çaji bëhet nga sythat dhe fletët e mështeknës dhe është një ndër diuretikët më të fuqishëm natyralë.

Ky çaj avancon tajitje të lëngjeve të tepërta nga trupi, ndihmon me rastin uljen e ënjtjeve të cilat mund të shfaqen për shkak të problemeve me zemrën apo sëmurjen e veshkave,

Meqenëse çaji nga mështekna nxit tajitje të lëngjeve të tepërta, ai gjithashtu nxit eliminim të toksinave nga trupi.

Prandaj, mështekna (Betulaalba) është “gjuetar” aktiv në trup. Aq më tepër, çaji nga mështekna dezinfekton edhe traktin urinar.