U zgjua nga koma dhe hutohet kur zbulon se ka një vajze të vogël .Ja se çfarë ndodhi më tej

438

Lindja e një fëmije është një rast i rëndësishëm. Është një moment i ndryshimit te jetës, që prindërit shijojnë ne jeten e tyre.

Etërit e përkushtuar të cilët nuk janë në gjendje të jenë në dhomën e lindjes kur fëmija i tyre lindin duan përditësime të vazhdueshme. Edhe nëse nuk janë në dhomë, ata kurrë nuk harrojnë momentin kur ata jane bere prind.Përveç rastit kur ata nuk kujtojnë asgjë.

Gjëja e fundit që 27-vjeçari John Lancaster kujton,eshte kur po shkonte në spital me gruan e tij të shtrirë, Erica.

Pas kësaj, ai mbështetet te partnerja e tij për të plotësuar boshllëqet.

John Lancaster kujton se do të shkonte në spitalin e Karolinës së Veriut në janar për të marrë trajtim për atë që besonte se ishte një “ftohje e keqe”.

“Më kujtohet që kisha një kollë dhe po shkoja në spital në qytetin e Elizabeth,” i tha John WTKR-së.

Kolla e bezdisshme ishte vetëm një simptomë e një shqetësimi shumë më serioz shëndetësor. Mjekët e kuptuan se kishte pneumoni, së bashku me një gjendje të zemrës të padisponuar dhe të rrezikshme për jetën.

“Tek të moshuarit mund të zhvillohen keto simptoma, por shumica e të rinjve nuk kanë asnjë ide rreth tyre,” tha Dr. David Baran për Global News.

John u diagnostikua me kardiomiopati jo-kompakte ventrikulare të majtë. Gjendja rezulton në zemër që ka një aftësi të zvogëluar për të pompuar gjakun, si dhe çështjet me sinjalizimin e saj.
John ishte më i sëmurë se sa e kuptonte, dhe mjekët e vunë atë në një komë mjekësore.

John u mbajt në koma,kur pas disa ditëve të para, Erica lindi vajzën e tyre Kimber.

“Ishte e vështirë lindja pa të. Nuk po shkonte ashtu siç duhej, “i tha ajo WTKR.

Foshnja lindi më 24 janar dhe ishte mjaft e shendetshme.Operacioni i John u krye më vonë atë ditë.

Pas 18 ditësh në një gjendje kome, John u zgjua në sytë e gruas së tij dhe fëmijës së tij të sapolindur – ai ishte pak i hutuar.

“Isha aty ditën e parë që e hoqëm nga ventilatori dhe kjo ishte e mrekullueshme,” tha Dr. Baran. “Ai pa gruan dhe fëmijën e tij, por ishte i hutuar. Ai nuk e kuptoi shumë dhe i dukej ënderr e çuditshme. ”

John ngadalë u pajtua me gjithçka që ndodhi, dhe papritur ndjeu një frymë vlerësimi dhe gëzimi. Shëndeti i tij ishte përsëri në rrugë të mbarë dhe tani ishte babai i një vajze të bukur.

“Ata shpëtuan jetën time dhe kjo do të thotë shumë.-tha John i perlotur.Unë jam duke u përpjekur per me te mirën time dhe të mos qaj tani. ”

John tha se vajza e tij e porsalindur dhe gruaja e tij e përkushtuar janë frymëzimi i tij për tu bere mirë dhe për t’u larguar nga spitali.

Mbajtja e vajzës së tij të porsalindur për herë të parë ishte “më e mirë se çdo ilaç në botë”. Per me shume Shikoni Videon