Këto 2 përbërës që keni në kuzhinë i rikthejnë bukurinë këmbëve tuaja

414

Është shumë interesante sesi njerëzit kujdesen vazhdimisht për aparencën e tyre, duke përfshirë trupin dhe fytyrën, por harrojnë këmbët. Apo kjo nuk është e vërtetë?

Ashtu sikurse çdo pjesë tjetër edhe këmbët tuaja kanë nevojë për kujdes të vazhdueshëm në mënyrë të tilla që të kurohen të çarat dhe të shplodhen pas një dite të ngarkuar.

Kemi lajme të mira. Ne do t’ju tregojmë këtë recetë, e cila do të reduktojë kostot tuaja për trajtime dhe njëkohësisht do t’i rikthejë këmbëve tuaja bukurinë, duke iu bërë të ndiheni edhe të relaksuar.

– Fillimisht gjithçka që ju duhet është të ngrohni 2-4 filxhanë me qumësht.

– Hapi i radhës është të vendosni këmbët tuaja në enën me qumësht të ngrohtë.

Më pas shtoni edhe pak sodë.
– Në fund, i shpëlani këmbët tuaja me ujë të ngrohtë dhe përdorni krem hidratues.