Xhami i brendshëm i sobës po ju “turpëron” nga njollat? Ja si ta pastroni për dy minuta

455

Një pjesë e furrës që zakonisht është e vështirë për t’u pastruar është xhami brënda.

Yndyra , pjeset e ushqimit , përveç se e ben pis, e bëjnë atë edhe më të vështirë për t’u pastruar.Këtu është një mënyrë e shpejtë për ta kthyer atë të ndritshëm :

Bëni një perzierje shumë të trashë me sode buke dhe dhe detergjent për enët (ekologjike) dhe mbuloni të gjithë sipërfaqen e xhamit. Lëreni të veprojë për të paktën gjysmë ore dhe pastaj fshijeni me një leckë dhe kruajtëse