Vendosni mollët në ujë të nxehtë dhe nëse kjo ndodh, ato janë kancerogjene (video)

394

Mollët janë një nga frutat më të prekura nga pesticidet – një mollë spërkatet deri në 12 herë në vit për të pritur korrjen.

Pastaj, procesi i zakonshëm shëndrohet në dyll, ndoshta i bën mollët më të bukura dhe i ruan ata nga prishja.

Ekspertët këshillojnë që është më mirë të blini mollë nga prodhues të verifikuar dhe organik, por nëse nuk keni një mundësi të tillë, atëherë është më mirë të hiqni lëvorën e mollëve.Videoja e ardhshme zbulon se si uji i nxehtë heq dyllin. Per me shume Shikoni Videon