Lau flokët për 6 vite vetëm me ujë, gruaja bën deklaratën befasuese

428

47-vjeçarja Wendy Tibets ka bërë një deklaratë befasuese përsa i përket një zbulimi vetjak.

Ajo ka treguar historinë e saj të pazakontë me flokët që i lau 6 vite vetëm me ujë. Gruaja ka treguar se arsyeja që nuk përdori shampo ishte që t’i shiste ato për fëmijët e prekur nga kanceri.

Organizata që pranon flokë të gjatë të ët gjitha llojeve quhet “Flokët e Dashurisë”.

Personat të cilët ndërmarrin këtë kauzë shpjegojnë se i shesin flokët e tyre dhe me paratë e mbledhura ndihmojnë fëmijët e prekur nga kanceri.

Ajo ka thënë:

Nëse nuk i lani flokët me shampo, ato do të rriten shumë më shpejt, nuk do të dëmtohen dhe do të jenë më të pastra”.