Video që po përlot rrjetin, babai i sëmurë me kancer shoqëron të bijën në altar. Të ftuarit mbyten në lot

356

Pedro Villarin, 65 vjeç, nga Filipinet po luftonte me kancerin e mëlçisë. Duke qënë se ishte planifikuar të përcillte vajzën e tij Charlotte në altar ditën e martesës së saj, ai plotësoi premtimin. Në vend të karriges me rrota, ai e shoqëriu të bijën i shtrirë në barelë.

Të afërmit e tërhoqën barelën në altar ndërsa babai mbante dorën e vajzës. Vajza tha se edhe pse ishte e vështirë, ishte ngushëllim për të duke e ditur se ai kishte përmbushur ëndrrën para se të vdiste. Ai u nda nga jeta 3 ditë pas mbarimit të ceremonisë.

Ndarja e një fotografi të momentit kur puthi babanë e saj gjatë dasmës në mediat sociale nga zonja Villarin me mbishkrimin ‘Papu, të dua shumë’, preku zemrat e të gjithë ndjekësve të saj.

Videoja e dasmës dhe fotografitë janë shpërndarë pasivisht në mediat sociale, të cilët i kanë mbështetur virtualisht familjarët.

Një komentues theksoi: ‘Dashuria e një prindi është e pamatshme’, ndërsa një komentuese tjetër komentoi: ‘Rhea Nisola Osia’ komentoi: ‘Kjo është dashuri. Per me shume Shikoni Videon