Ushtrimet më të mira kundër dhimbjes së mesit, nervit shiatik dhe shpinës. Kur t’i bëni do të na uroni!

403

Shpina është një nga pjesët më të prekura të trupit kur ne kemi për të bërë lëvizje të caktuara. Pasi ajo është mjaft delikate.

Megjithatë duhet thënë, se shumica e dhimbjeve që shfaqen në shpinë janë të diktuara nga sjelljet e gabuara që i adoptojmë gjatë ditës (pozicionet dhe qëndrimet); madje edhe mbajtja e një peshe të vogël mund të jetë e dëmshme për shpinën.

Në vend që të durojmë dhimbjen në heshtje (duke pritur për ditën kur situata do të jetë shumë e rëndë) ne kemi vendosur për të ofruar një video ku do të shikoni ushtrime të caktuara, në mënyrë për të shëruar dhimbjen që është manifestuar tashmë, shkruan ShkodraNews, dhe gjithashtu për të parandaluar komplikimet e mëtejshme diktuar nga potenciali ynë për të gabuar në të ardhmen. Per me shume Shikoni Videon


Na ndiqni ne: