Kombinimi i këtyre ushqimeve përmirëson shikimin dhe ju pastron mëlçinë

392

Kombinimi i mëposhtëm i tre ushqimeve përmirëson shëndetin, pamjen dhe shëron mëlçinë. Ai përmban portokall, karrota dhe panxhar. Karrota permban vitaminë A.

Ajo ofron përfitime të shumta shëndetësore si:

Ngritja e niveleve të energjisë

Nxit qarkullimin

Rregullon presionin e gjakut

Pastron mëlçinë

Përmirëson funksionin e trurit

Portokallët janë të larta në vitaminë C dhe permiresojne shëndetin në shumë mënyra.

Me poshtë jepet si përgatitet ky ilaç natyral:

përbërësit:

2 karrota

1 panxhar

4 portokall

Udhëzime:

Përzieni përbërësit në një blender dhe pini lëngun menjëherë. Ai duhet të konsumohet çdo mëngjes me stomakun bosh. Pas një kohe të shkurtër, do të shihni përmirësime të mahnitshme!