Fituesja e Nobelit në mjekësi tregon 2 përbërësit natyral që mund të shkatërrojnë qelizat e kancerit

429

Mjekja Johanna Budwig u nominua 6 herë për Çmimin Nobel në Mjekësi. Ajo arriti suksesin e trajtimit të pacientëve që vuajnë nga kanceri. Besoni apo jo, Dr. Budwig nuk ka përdorur toksina apo kimikate. Nëse trupi juaj është tepër acid, qelizat tuaja nuk mund të marrin oksigjen të mjaftueshëm.

Përveç kësaj, niveli i oksigjenit të gjakut në njerëz të shëndetshëm është midis 98 dhe 100, ndërsa te ata që vuajnë nga kanceri rreth 60. Gjaku i tyre është “përmbytur” me dioksid karboni në vend të oksigjenit.

Oksigjeni është arma më e fuqishme në luftën kundër kancerit. Dr. Budwig pati sukses në rritjen e furnizimit me oksigjen më mirë se ekspertë të tjerë.Dr. Budwig shpjegoi se rekomandohet të konsumohen djathi i quarkut dhe vaji i farave të lirit.

Për më tepër, ajo gjithashtu vuri në dukje se dietat popullore mund ta bëjnë gjendjen edhe më të keqe. Kjo është arsyeja pse ajo zhvilloi një regjim dietë të veçantë, i cili nuk përfshin ndonjë ushqim apo yndyrna të dëmshme. Për më tepër, ajo theksoi rëndësinë e dritës së diellit dhe optimizimin e nivelit të vitaminës D.

Është e rëndësishme të kuptohet se dielli është burimi më i madh i vitaminës D3, që është një vitaminë që ka veti anti-kancer. Gjithashtu janë tepër të rëndësishme konsumimi i acideve yndyrore esenciale dhe ushqimet e shëndetshme.