Historia e pabesueshme e nënës me dhjetë fëmijë, ja çfarë ndodh me të

369

– Alexa Brett dhe bashkëshorti i saj, David, kanë dhjetë fëmijë dhe ata janë të gjithë djem.

– Ish-infermierja 38-vjeçare zgjohet çdo ditë në orën 5:30 për të pastruar shtëpinë.

– Çdo ditë ajo ve 5 lavatrice me rroba.

– Megjithë ngarkesën e brendshme të punës, ajo gjen kohë edhe për të shkuar në palestër tri ditë në javë

Ajo insiston në vendosjen e një tufë lulesh në dhomën e ngrënies dhe disa qirinj aromatike të vendosura në mënyrë strategjike për te krijuar nje arome te kendshme brenda ne shtepi.

Djali i tyre më i madh është 16 vjeç, ndërsa me i vogli është shtatë muajsh.

“Nuk ka shumë sende për vajzat përreth shtëpisë, përveç qeses time te make-up dhe flokëve të mi.’-thote gruaja e rrethuar nga djemte.

Sapo te hyni në shtëpinë me 5 dhoma, menjëherë do të hyni në ‘Boy World'(boten e djemve)

Në korridor janë 60 palë atlete me baltë dhe çizme , të rreshtuara sipas madhesise,lodra pa fund te shperndara rreth shtepise.

Ajo ngrihet në orën 5:30 për ti dhënë vetes një orë për t’u veshur, per te rregulluar floket e saj dhe per tu lyer me make-up. Pasi ta lexoni do ju ftoja ti beni Like dhe “Share” ne menyre qe ta lexojne dhe miqte tuaj.