Një tregim mjaft interesant që tregon realitetin për femrat

516

Një grup shoqesh po udhëtonin dhe pas disa orësh ndaluan për të kërkuar një hotel ku të kalonin natën. Gjetën një shumë të veçantë, i cili kishte një një tabelë që shkruante: “Vetëm për gra”

Kurioze, vendosën të hyjnë. Brenda portieri u shpjegoi se si funksionon: “Hoteli ka 5 kate, ngjituni dhe kur të gjeni atë që kërkoni, ndaloni. Është e lehtë të vendosni sepse në çdo kat ka tabela që shpjegojnë se çfarë ka brënda. Rregulli i vetëm është që po ikët nga kati nuk mund të ktheheni përsëri.”percjell thenieperjeten.info

Vajzat, gjithmonë e më shumë kurioze, vendosin të qëndrojnë.

Shkojnë në katin e parë. Te tabela shkruhej: “Burrat këtu janë mediokër, por të ndjeshëm dhe të sjellshëm”. Vajzat qeshën dhe pa hezitim u ngjitën në katin e dytë. Aty shkruhej: “Burrat këtu janë të dashur të shkëlqyer por gratë i trajtojnë shumë keq”

Vajzat thanë “jo jo jo” dhe mbërritën në katin e tretë ku shkruhej: “Këtu burrat janë të zgjuar, të mirë, të kujdesshëm dhe të vëmendshëm ndaj nevojave të grave”. Mirë thanë gocat por… kishte ende dy kate për t’u vizituar 🤔, shkruan thenieperjeten.info

Arritën në katin e katërt. Aty shkruhej: “Këtu burrat janë të bukur, të ndjeshëm dhe të kujdesshëm, janë të përsosur” dhe sikur të mos mjaftonte “janë edhe të pasur edhe simpatikë”.

Vajzat duan të ndalojnë por… “Gjynaf mos të shohim edhe katin e fundit” thanë.

thenieperjeten.info shkruan se femrat arrijnë në katin e pestë, ku shkruhej: “Këtu nuk ka burra, ky kat është ndërtuar vetëm për të vërtetuar se nuk ekziston asnjë mënyrë për të kënaqur një grua”.

Ekziston edhe një hotel i ngjashëm “Vetëm për burra”. Në katin e parë ka një tabelë ku shkruhet: “Gra të mira, që flasin vetëm nëse është e nevojshme”. Askush nuk është ngjitur ndonjëherë në katin e dytë.. Pasi ta lexoni do ju ftoja ti benit “like” dhe “Share” ne menyre qe ta lexojne dhe miqte tuaj.