Shumë Emocionuese; I Lajmërohet NËNA Në Telefon (Mos Të Të Ik Pa E Lexuar!)

544

Shum Prekëse: I lajmrohet Nëna në telefon…

Ai: Alo.Nëna: Biri im, ku je? Ai (i ndyshon pamja e fytyrës):
Jam duke dalur nënë, pse pyet?

Nëna: Mirë djali im i dashur por sikur të kishe ardhur të më marresh me makinë sepse kam një çantë të rëndë me gjera që kam blerë në pazar.

Ai: Jam shumë i zënë nënë, sepse kam një takim të rëndësishëm.

Nëna: Zoti të ruajt biri im i dashur. Selam.

Ai: Selam (dhe ia mbylli telefonin).

Pasi e mbylli me nënën, ja, cingeroi përseri celulari i tij, kur pa se ishte e dashura e tij, u gëzua shumë dhe me një zë ledhatues: Alo.

Ajo: i dashur.

Ai: zemër.Ajo: me kë ishe duke folur?

Ai: Me nënën!Ajo: Pse çfarë do ajo?

Ai: Më thirri te shkoj ta marr me makinë sepse kishte një çantë të rëndë me ushqime nga pazari!

Ajo: A do shkosh

Ai: Natyrisht që nuk do shkoj shpirt! E dashur për një çerek ore me ke aty pranë teje, më prit…U vesh shpejt, u parfymos, i rregulloi flokët dhe doli.

Posa doli nga shtëpia, ja përseri numri i nënës së tij e thërret!

Ai: Aloo nënë, ti përseri! Një zë i huaj, nuk ishte tani zëri i nënës: Përshëndetje zotëri. A e dini kush është pronar i këtij numri.

Ai: (shumë i trishtuar nga frika). Është numri i nënës time, pse çfarë ka ndodhur?

I huaji: Nëna juaj ka pësuar një aksident të rëndë dhe në telefonin e saj gjetëm thirrjen e fundit që kishte bërë, me ju kishte biseduar për herë të fundit!Ai: Për 10 minuta vij në spital… Pasi ta lexonit do ju ftoja ti benit “like” dhe “Share” ne menyre qe ta lexojne dhe miqte tuaj.