Ndahet nga babai i saj në fëmijëri – pastaj një ditë, ajo e kërkon emrin e saj në Google dhe nuk e imagjinoni habinë e saj

355

Pasi prindërit e një vajze zihen dhe ndahen kur ajo ishte pak muajshe, ajo kurrë nuk e pa babain e saj. Kur mësoi se njerku i saj nuk ishte babai i saj biologjik, ajo shkoi në kërkim të babait të saj. Më shumë se dy dekada më vonë, ajo u tronditur kur gjeti një faqe interneti të krijuar në emrin e saj. Nëna e April u martua përsëri pas ndarjes nga babai i saj.

Pas 15 apo 20 vjetësh, April filloi të kërkonte babanë e saj biologjik, të quajtur Scott Robert Becker. Në anën tjetër, babai i saj gjithashtu po kërkonte për të dhe madje harxhoi 40.000 dollarë duke angazhuar detektivë privatë. Kam pasur një emër të parë, të mesëm dhe të fundit dhe ditëlindjen e saj.

Por nuk kisha një numër sigurimi shoqëror. Hetuesit privatë nuk e gjetën atë. “Më vonë, Becker vendosi të blinte një emër domaini AprilBecker.com në internet për të vazhduar kërkimin e tij.

Gjatë dhjetë viteve, ai nuk kishte fat. Kur April do të mbushte 30 vjeç, ishte gati të hiqte dorë, derisa një ditë ajo shtypi fjalët “Scott Robert Becker në kërkim të Aprillit” dhe Google shfaqi lidhjen e internetit që Becker kishte ngritur në faqen e parë e rezultateve të kërkimit.

“E dija menjëherë se ai ishte ai,” tha ajo. Babai dhe vajza u takuan dy ditë më vonë, ku Becker u takua dhe me dy fëmijët e April.