Ky ilaç natyral 1000 vjecar vret bakteret në mënyrë të magjishme!

384

Ky ilaç natyral i vret këto lloj bakteresh në një mënyrë të natyrshme dhe të lehtë. Gjëja më e mirë është se e vret atë në një mënyrë të shëndetshme pa e lënë trupin tuaj të vuaje. Kohët e fundit, ekspertët kanë dalë ne një zbulim të habitshëm! Ata gjetën se një ilaç 1000-vjeçar për infeksionet e syve mund të jetë vrasësi i fundit i superbugs rezistente ndaj antibiotikëve.

Receta e ketij ilaci kërkon disa përbërës; hudhër, qepë, verë dhe pjese nga stomaku i një lope. Gjëja më e rëndësishme në lidhje me këtë ilaç është se përzierja duhet të krijohet në një enë bronzi, pastruar duke përdorur një sitë, dhe u la të ulet për 9 ditë para përdorimit.

Studiuesit zbuluan se ilaçi vrau deri në 90 përqind të baktereve MRSA!

Përbërësit:
Sasi të barabarta të hudhrave dhe qepëve
25 ml musht rrushi
Kripërat e gjedhit pra stomaku i lopes i

Udhëzime:
Shtrydhni hudhren dhe qepën për një minutë derisa te formoni nje mase homogjene.
Shtoni verën.
Tretini kripërat e gjedhit në ujë të distiluar
Përzieni përbërësit dhe mbajeni përzierjen te ftohtë për 9 ditë.
Hidheni përzierjen në shishe të pastra