I huaji i jep gruas një pjesë të mëlçisë dhe 2 vjet më vonë nuk do ta besoni se ç’ndodhi!

398

Në vitin 2014, Heather Krueger nga Illinois u diagnostikua me sëmundjen e mëlçisë në fazën 4.
Mjekët parashikuan se ajo do të kishte vetëm disa muaj për të jetë nëse nuk do gjendej dhuruesi. Situata ishte e tmerrshme dhe Krueger nuk kishte shumë kohë për të gjetur një dhurues.

Pastaj erdhi një hero – Chris Dempsey, një oficer nga Illinois, i cili e dëgjoi historinë dhe vendosi të testohej për të parë nëse ai mund të ishte një dhurues. Mrekullisht, ai ishte i përshtatshëm dhe pavarësisht se kurrë nuk e kishte takuar Heather, Chris vendosi të dhurojë një pjesë të mëlçisë së tij për të shpëtuar jetën e saj.

Kur u pyet përse do të bënte diçka të tilla për një të huaj, Dempsey tha, “Kur dëgjova për gjendjen e saj, unë vura veten në atë situatë, duke menduar nëse do ishte një nga anëtarët e familjes, do të doja që dikush të më ndihmonte mua. ” Procedura përfshin largimin e gjysmës së mëlçisë së Dempsey dhe transplantimin e saj në trupin e Krueger.

Fatmirësisht, operacioni doli me sukses. Pas operacionit, të dy ata mbetën në kontakt dhe kuptuan se ndjenjat e tyre për njëri-tjetrin ishin më të forta se miqësia dhe dhjetorin e kaluar ata u fejuan.

Dy vjet pas dhënies së pjesës së mëlçisë së saj, ajo i dha gjithë zemrën e saj. “Ju jeni njeriu më i pabesueshëm që kam njohur ndonjëherë dhe më bëri të ndihem e mahnitshme çdo ditë.
Për shkakun tënd, unë qesh, buzëqesh dhe guxoj të ëndërroj përsëri, “tha Heather në zotimet e saj. Një histori tepër prekëse për të lexuar.