Në mbrëmjen e saj të maturës, adoleshentja habit gjyshen e saj me një surprizë të pabesueshme

411

Kejsi që e vogël kishte qejf të luante me fustane me kukullat e saj.

Gjyshja e saj i dha një fustan që ajo mund të përdorte për të luajtur.

Por ai ishte shumë i bukur për Kejsin dhe e ruajti atë në dollapin e saj për një ditë speciale.

Veshja ishte një fustan të cilin e kishte veshur gjyshja e saj në mbrëmjen e maturës në fund të viteve 1950.

Më në fund, një ditë speciale erdhi në jetën e Kejsit – diplomimin i saj në shkollën e mesme – dhe ajo e dinte se çfarë do të vishte.

Por ajo donte ta mbante sekret nga gjyshja. Kur erdhi dita e diplomimit, ishte koha për të zbuluar këtë sekret!

Ajo po zbriste shkallët dhe gjyshja me gjyshin e saj prisnin jashtë. Ajo i kërkoi gjyshes të qëndronte në pritje dhe të mbyllte sytë.

Kur ajo hapi sytë, pa Kejsin të veshur me fustanin e saj të viteve ’50. Gjërat u bënë shumë emocionale.

Ai fustan i solli shumë kujtime të lumtura dhe ajo u prek kur e pa se mbesa e saj e kishte ruajtur dhe veshur fustanin e saj.