Fenomeni i çuditshëm mjekësor: Ajo duket si 30 vjec falë këtij ushqimi!

418

Kur njerëzit e shohin atë per here te pare, ata mendojnë se ajo është 30 vjeç. Pamela duket pothuajse e përsosur me 53 vitet e saj.

Lëkura e saj e përsosur dhe trupi i bukur janë rezultat i gjenetikës, si dhe kujdesit te mirë. Pamela thotë se ajo ha ushqim të shëndetshëm, ushtrohet rregullisht dhe një nga faktoret kryesor për pamjen e saj është vaji i kokosit.

Gjithashtu ajo pretendon se kurrë nuk ka ikur nga shtëpia pa vënë krem mbrojtës nga dielli dhe problemi më i madh i saj është se njerëzit mendojnë se ajo është në fakt e dashura e djalit të saj 21 vjecar.

Shumë njerëz më të rinj pëlqejnë të jenë me të, por Pamela i do ato më të vjetritGjithashtu shumë njerëz mendojnë se ajo është një studente.

Gjëja kryesore në dietën e saj është rregulli 80/20. Kjo do të thotë se 80 për qind e dietës së saj është ushqim i shëndetshëm dhe 20 për qind është e ndaluar, si puding, alkool dhe çokollatë (vetëm çokollatë e errët organike).