Amelia lyen gjyshen për herë të parë, reagimi i 93-vjeçares është fantsatik

350

Ammelia Leiyana është një vajzë e re në moshë, profesioni dhe pasioni i së cilës është make up-i. Edhe pse me shami, asnjë gjë nuk e ka ndaluar të renë që të bëjë atë që i pëlqen më shumë në jetë: make up-in.

Ajo numëron një numër të madh ndjekësish në rrjetet sociale dhe këtë herë, për t’i përshëndetur njerëzit që e frymëzojnë në punën e saj, ka vendosur të grimojë gjyshen e saj 93-vjeçare.

Dihet që ka dashur shumë mund për ta bindur të moshuarën që të bëjë tualet e më pas të dalë në rrjetet sociale, por e reja ia ka dalë mbanë për të realizuar qëllimin e saj.

Cili është reagimi i gjyshes në fund? Shikojeni vetë…

Ammelia grimon gjyshen 93-vjeçare on Vidnews.

” rel=”noopener” target=”_blank”>Per me shume Shikoni Videon