Doni të jetoni për 100 vite? Hani më shumë nga ky ushqim ‘magjik’

443

Doni të jetoni për 100 vite?

Edhe pse nuk është e garantuar, njerëzit jetëgjatë në gjithë botën kanë disa tipare të përbashkëta kur vjen puna te rreziku më i ulët për t’u prekur nga sëmundjet dhe vite më të shëndetshme të jetës.

Këto zakone të jetëgjatësisë përfshijnë shijimin e një jetese aktive, më pak stres dhe më shumë pushim, marrëdhënie të shëndetshme me të afërmit dhe të ngrënit mirë.

Një mënyrë për t’u ushqyer shëndetshëm është të hani një dietë të pasur me burime bimore, si perime, fruta, drithëra – dhe ushqimi ndoshta më i nënvlerësuar i të gjitha kohërave, fasulet! Pasi ta lexonit do ju ftoja ti benit “like” dhe “Share ne menyre qe ta lexojne dhe miqte tuaj.


Na ndiqni ne: