Shkoi me urgjencë në spital dhe mjekët i thanë se nuk do të zgjohej më pas operacionit sepse ky ishte shkaku …

377

Kjo nënë e re humbi 55kg pasi mjeket i thanë se nuk do të zgjohej më pas operacionit!

Një nënë ka humbur 55, pothuajse gjysmën e peshës së trupit të saj, pasi mjeket i thane se pesha e saj përbënte një rrezik te madh për jetën.

Hannah Straughan, një vajze 25-vjeçare nga Sunderland, peshonte mbi 110kg.

Ajo vrapoi per ne spital majin e kaluar, pasi bajamet e saj te fryra po shkaktonin veshtiresi ne frymemarrje.

Mjekët i thanë se pesha e saj e madhe perbente nje rrezik te larte gjate operacionit te bajameve.

Straughan u informua se kishte një mundësi që operacioni nuk do të ishte i suksesshëm dhe se ekzistonte mundesia qe ajo mos zgjohej me pas operacionit.

“Kur më thanë se isha ne rrezik të lartë, kjo ma theu zemrën time – kjo ishte një thirrje e vërtetë zgjimi”, tha Straughan.

Fatmiresisht operacioni kaloi me sukses.

Straughan hante pica dhe kebab cdo darke, gjera te skuqura ne mengjes,pra ushqehej shume keq.

Tani jeta e saj është transformuar tërësisht.
Ajo tani peshon 60 kg dhe ka nje trup te shendetshem

Falë nje diete te ekuilibruar dhe vullneti, ajo tani ka nje mënyrë jetese të shëndetshme dhe ushtrohet rregullisht.

Straughan gjithashtu ka patur sukses në karrierën e saj si rezultat i besimit të saj të ri.

“Para se të humbja peshën, isha e papunë, por humbja e saj më dha besimin per te kerkuar nje pune qe me te vertete e gjeta menjëherë,” tha ajo.

“Tani dal lirisht me miqtë dhe kam rroba të bukura për te veshur”

“Unë me të vërtetë ndjehem si një person krejtësisht i ndryshëm – kur shoh fotografite e vjetra, me duket sikur nuk jam une ne to”.