Pirja e ujit me limon cdo mëngjes – Gabimi që Miliona njerëz bëjnë

345

Ne në përgjithësi mund të perfytyrojme ndjesine e tyre kur flasim për limonet!Ne e ndjejmë thartiren e tyre në gjuhën tonë.E mbani mend kur hani një limon se si i perdridhni buzet dhe ndoshta ju lotojne syte?Limonet janë të pasur me vitaminë C dhe ju mund të merrni çdo ditë sasine e nevojshme të Vitamines C nga ky lëng.

Lemonët gjithashtu janë të pasur me kalium, magnez, bakër dhe elektrolite fantastike.Limonet janë të tharte, por sidoqoftë, ato janë po aq të dobishme për mirëqenien tonë dhe për të çmuar limon ka një mënyrë të mirë dhe të shijshme.Gjëja kryesore rreth limonit është se ju duhet të vlerësoni përparësinë mjekësore të tij ne tërësi. Kjo përfshin qerimin.Merrni disa limon dhe shtrydhini ato në një gotë me ujë për të bërë këtë recetë me ujë limoni.

Grijini disa prej tyre në një rente dhe hidheni në ujë. Pastaj, në një filxhan caji hidhni pjesën tjetër të limoneve dhe mbusheni me ujë. Përziejeni mirë dhe pija juaj është e gatshme. Duke balancuar aciditetin në stomakun tuaj kjo pije mund të ndihmojë tretjen. Kjo ju ndihmon të ruani insulinën dhe të absorboni ushqimin. Limonat janë të pasura me vitaminë C kështu që po rritin sistemin tuaj imunitar dhe metabolizmin. Shperndajeni ne menyre qe ta lexojne dhe miqte tuaj.