11 -vjeçari i rekordit Guiness, e veçanta e djalit që po i mahnit të gjithë

173

Ny 11-vjeçar nga Taxhakistani ka arritur të futet në librin e rekordeve Guiness dhe arsyeja është: për shkak të qerpikëve të tij!

Muin Bachonaev kur lindi, arrinte të prekte buzët e tij me qërpikë dhe tani kanë arritur gjatësinë 6 cm.

Muin thotë:

Unë jetoj si të gjithë. Nuk ka nevojë të kujdeset më shumë për qerpikët e mi, jam i kënaqur me ta dhe nuk kam ndonjë vështirësi” Në Moskë, ku jeton që prej 8 vitesh bashkë me familjen, Muin ëndërron të bëhet një futbollist i madh kur rritet.

Babai i tij, Zaidullo Bachonaev, shprehet:

Kur Muin del në rrugë, të gjithë kujdesen për të. Ne u treguam mjekëve të ndryshëm për të dhe të gjithë thanë se ai ishte në rregull dhe i shëndetshëm.Ata thanë se geni përgjegjës për rritjen e qepallës së tij ka punuar ndryshe nga zakonisht”.


Na ndiqni ne: