Me ndihmën e këtij gjeniu do të pastroni tubat e bllokuara në vetëm 2 minuta!

1753

Ju nuk keni nevojë të blini produkte të ndryshme të mbushura me kimikate. Ju duhet vetem ky produkt magjik! Para se të filloni, duhet të hiqni ujin e tepërt nese ka.

Pastaj derdhni një gjysmë gotë natriumi citrate dhe një gjysmë gotë sode buke në tubat e bllokuara të kullimit. Përdorni ujë të ngrohtë . Ajo do të krijojë një reagim mes citratit të natriumit dhe sode buke që do të krijojë shkumë.

Ky mashtrim do t’ju ndihmojë të shkrini të gjitha copat e vogla të ushqimit dhe yndyrave. Pas 10 minutash, duhet të përdorni ujë të nxehtë me bollëk për të shplarë e pastruar tubat.