KUJDES te dashura Gra : Nëse i lyeni flokët më shumë se gjashtë herë në vit, rrezikoni një sëmundje të rrezikshme …

85

Shumë njerëz i ngjyrosin flokët, por disa njerëz e bëjnë këtë shpesh. Megjithatë, nuk është e shëndetshme që këto kimikate të përdoren kaq shpesh. Kjo është arsyeja pse është më mirë të blini ngjyra më natyrale që nuk kanë përmbajtjen e madhe të këtyre kimikateve.

Do të ishte mirë nëse përdorni Kena (Lawsonia inermis ) dhe bojë bazuar në bimë. Kjo do të zvogëlonte mundësinë e merrjes së ndonjë kanceri, sepse përdorimi i shpeshtë i këtyre ngjyrave me plot kimikate rrit shkakun e kancerit të gjirit.

Informohuni se çfarë dhe çka jeni duke blerë. Lexoni përbërjen dhe referojuni prodhuesit. Kjo është paralajmëruar nga mjekët. Shmangni përqendrimin e lartë të amines si PPD.


Na ndiqni ne: