Thuaji Lamtumire variceve : Perdoreni kete perim per 14 dite dhe rezultatet do ju mahnisin

178

Në vend që të përdorte disa operacione të shtrenjta, ky burrë i shëroi variçet e tij me dy domate një jeshile dhe një të kuqe. Por jo duke i ngrënë siç mund ta mendoni. Në fakt, ai i preu domatet në feta dhe i vendosi direkt mbi venat e fryra.

Ai përdori elementë të zakonshëm për t’i ngjitur në lëkurën e tij për disa orë. Ky proces u përsërit tre deri në katër herë në ditë për rreth 14 ditë. Si rezultat, ai ka pasur më pak inflamacion në venat e zgjeruara.

Trajtimi me kalium

Kaliumi është një element thelbësor që ofron disa përfitime të mahnitshme për trupin e njeriut. Ai reagon duke u lejuar enëve të gjakut, që ta transportojnë më lehtësisht atë. Njerëzit me presion të lartë të gjakut zakonisht përfitojnë nga nivelet e larta të kaliumit te domatet, madje edhe te bananet.

Si rezultat i kësaj, venat me variçe nuk do të duken të fryra si gunga nëpër lëkurë. Ju ose mund t’i konsumoni të freskëta, ose të mbani domate në lëkurën tuaj për të arritur këtë efekt të kaliumit.


Na ndiqni ne: