Nëse gjeni sa njerëz janë në këtë FOTO atehere ju jeni nje gjeni !

112

Truri juaj mund të jetë hutuar nganjëherë, jo sepse e keni nga lindja, por nga lodhja e tepërt e tij ngase mendoni dhe analizoni shumë gjëra gjatë gjithë kohës. Vetem 2% e atyre qe kane marre pjese duke komentuar kane gjetur pergjigjen e sakt dhe 98% e pjeses tjeter kane gabuar. Po ti ku ben pjese ? Shiko figuren dhe thuaj se sa njerez jane ne foto !

Ju gjithnjë shfrytëzoni të dy palët e trurit tuaj, prandaj edhe në të shumtën e rasteve mund ta quani vetën një ‘’shkencëtar’’,

Por se a do të keni talent për të zbuluar, iluzionet optike dhe truke të mendjes, mbetet të shihet tani.

Në fotografinë që sapo patë juve do të mund të shihni një natyrë të bukur por që brenda tyre mund të vëreni edhe ca gjëra të tjera.

Testoni vetën tuaj nëse me të vërtet perceptoni iluzionet saktë.

Shikoni fotot më posht dhe komento pergjigjen e sakte sips jush. Te shohim ku beni pjese tek 2% tek gjenite apo tek pjesa tjeter ?!