Keni Kolle te thate ? Ja dy trajtime natyrale per ta qetesuar ate

187

Kemi hyrë zyrtarisht në atë periudhë të vitit ku çdo gjë rrotullohet kah atmosferës festive, por sakaq nuk mund ta mohojmë që këto ditë të ftohta, të shoqëruara me shi e dëborë, ndikojnë drejtpërdrejt edhe në gjendjen tuaj shëndetësore.

Virozat e stinës dhe gripi janë nëpër këmbë, dhe si gjithmonë më të prekurit janë fëmijët dhe mosha e tretë, por jo vetëm. Në qoftë se jeni të pakënaqur nga përdorimi aspak i efektshëm i trajtimeve medikamentoze.

E pasur me antioksidantë, përbrësës antiinflamatorë dhe antibiotikë, qepa është një ndër ilaçet më të mira natyrale që duhet të përdorni në rast problemesh me rrugët respiratore dhe kollën.Na ndiqni ne: